Velkommen til Skautrollet Naturbarnehage

- Trygge og glade barn, naturligvis

Skautrollet Naturbarnehage er en privateid barnehage og eies av Wibece Hansen og Vibeke Romuld. Barnehagen ble oppført i mai 2009. Vi har tre avdelinger og er godkjent for 57 barn i alderen 0-6 år. 

Beliggenheten vår er sentralt i Leknes, men likevel i utkanten med utmark rett bak barnehagen.   

Det at vi ligger sentrumsnært gjør at vi har lett tilgang på bibliotek, kulturhus, butikker med mer. 

I utmarka finner vi både våtmark, skog og vann, noe som gjør at vi har et rikt plante, dyre og fugleliv rett bak barnehagen vår. 

Vi legger vekt på gode naturopplevelser året rundt.

Vår visjon er

Trygge og glade barn, naturligvis

 

 

 

Inne i barnehagens utrerom har vi et stort lekeområdet på over 3 mål som gir oss mulighet for variert lek. Vi har en asfaltert sykkelsti rundt hele barnehagen, ulike lekeapparater og et stort sjørøverskip som byr på motorisk utfoldelse og fantasilek. Midt i uteområdet vårt har vi en stor trelavvo på hele 50 kvadratmeter som vi ofte tenner opp bål og spiser lunsj i. På baksiden av barnehagen har vi en koselig liten grillhytte som vi ofte benytter til å spise med en mindre gruppe barn. 

 

  

 

 Barna skal oppleve glede, og føle seg betydningsfulle og velkomne hos oss. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre og ved at alle, både små og store får være en del av et trygt og godt fellesskap.